top of page

fransförlängning -  lashlift - browlift

Fransförlängning

Det finns många olika anledningar till varför man vill göra en fransförlängning. De flesta tycker att det är skönt att slippa måla fransarna med mascara. Fransarna blir fylligare och mörkare och piggar upp ögat samt gör det öppnare/större.

Vi är kända för att våra fransar sitter väldigt bra och att vi har ett lim som inte irriterar dina ögon alls eller mycket lite. Vi använder självklart alltid utsug för limångor.

Dessutom är Maja fantastiskt noggrann och professionell. Vi fyller även på andras fransar.

 

Tvätta bort mascara och annat smink från dina ögon innan ditt besök.
Kom 10 minuter före din tid.

Lashlift

När du gör en lashlift böjs dina fransar med permanentvätskor, sedan färgas dina fransar och sist appliceras ett vårdande kreatinserum på fransarna. Det här gör att du bland annat slipper böja dina fransar med en fransböjare. Du ligger ner och blundar under hela behandlingen.

I regel bibehålls effekten i 4-6 veckor. Därefter kan du upprepa behandlingen. 

 

Tänk på detta innan ett Lashlift.

  • Var osminkad.

  • Använd inga krämer eller oljor runt ögonen.

  • Böj inte dina fransar.

  • Ha inga linser I.

  • Duscha innan eftersom du inte får blöta ner fransarna 24 timmar efter.

 

Tänk på detta efter ett Lashlift (24h)

  • Använd inte någon mascara eller ögonmakeup

  • Basta inte

  • Undvik att gnugga dig i ögonen

  • Utsätt inte dina fransar för hög värme eller olja direkt efter du gjort ett lashlift.

Browlift

 

Browlift gör dina ögonbryn fylligare, ger ökad volym, förfinar formen samt ger ett lyft. En ultimat behandling för dig som önskar välskötta och vackra ögonbryn utan att behöva använda make-up eller permanenta behandlingar. Vid en browlift behandling formas och stylas brynets strån till önskad form. Behandlingen avslutas med färgning av ögonbrynen. 

 

Att tänka på efter din behandling:

För att förlänga effekten av din browlift behandling bör du undvika vatten, fukt, olja, bastubad samt rengöringsprodukter upp till 24h efter genomförd behandling.

Hur länge effekten av browlift behandling håller beror på brynens tillväxtcykel, kvalitén på brynen samt mängden strån. I regel bibehålls effekten i 4-6 veckor. Därefter kan du upprepa behandlingen. 

bottom of page