top of page
IMG_4328.jpg

Jenny

Jag är grundare och ägare av företaget New Hair Sweden AB sedan år 2007. Jag driver min salong i centrala Göteborg där jag även är ansvarig över våra populära extension stylist utbildningar. Jag utför även den enormt populära behandlingen Ems Bodysculpt.

Mitt varumärke New Hair extensions sprider sig just nu över hela landet. Jag är mycket stolt över att kunna ge alla en möjlighet att kunna bära detta underbara hår som utan tvekan mäter sig med de mest exklusiva löshår som finns på marknaden idag. 

Oavsett om du väljer att komma till vår salong och få en professionell isättning av ditt nya hår eller om du väljer att köpa ditt hår i vår webshop så kan vi bara stolt gratulera dig eftersom du gjort ett bra val.

Till skillnad från många andra så arbetar vi nästan endast med hårförlängningar och det innebär att vi har stor erfarenhet och känner en stark säkerhet i vårt arbete.

Precis som våra andra kunder så kommer även du att bli nöjd. Vi håller en mycket god kundservice och vi har ett väldigt gott rykte med fantastiska recensioner.

New Hair är en del av mitt hjärta och min dröm – Låt oss fixa Ditt drömhår.

maja

Maja har jobbat med oss på New Hair sedan år 2019. Maja är hairstylist, hairextension-specialist, colourist och frans-stylist, hon utför även en del andra behandlingar på salongen så som färgbehandlingar, fransförlängningar samt brow & lashlift, ansiktsbehandlingar och bodysculpt.

När Maja avslutat sin hårstylistutbildning så blev hon headhuntad av Jenny i kundstolen. Maja har ett brinnande intresse för hår och skönhet och hon jobbar med mycket hög professionalitet och kärlek. Vi som arbetar med Maja beskriver henne som en glad och energisk tjej som sprider mycket positivitet omkring sig. 

Caroline började jobba på New Hair 2022. Hon är en glad, trevlig och mycket positiv tjej med ett stort hjärta. Även Caroline startade sin karriär på New Hair som kund, hon insåg tidigt att det var till New Hair man ska gå. Caroline har ett stort intresse för hår & skönhet. Hon är 22 år och utbildad Hair extension stylist samt hår & makeup stylist. Sitter du i Carolines stol så blir du mycket väl omhändertagen.

F0C5E601-8DCE-4530-84BA-1A61A7BC7AD8.JPEG

Shamine är vårt nyaste tillskott. Hon är Lärling och har genomgått sin utbildning hos oss på New Hair. Hon är 28 år och skönhet är Shamines största intresse. Innan hon började sin anställning hos oss så har Shamine varit kund hos oss på New Hair i många år. Du kan boka tider för hårförlängning hos henne för mycket förmånliga priser under vår/sommar 2023.

bottom of page