top of page
Foto profil Jenny

Jenny är en passionerad entreprenör och den drivande kraften bakom New Hair Sweden AB, ett företag hon grundade 2007. Belägen i hjärtat av Göteborg och Borås driver Jenny sina framstående salonger där hon inte bara erbjuder sina skickliga tjänster inom hårförlängningar utan även leder populära utbildningar för blivande extension-stylister.

 

 Hennes signaturprodukt, New Hair extensions, har snabbt blivit ett namn att räkna med över hela Sverige, känt för sin högklassiga kvalitet och lyxiga känsla.

 

Jenny står ut i sin bransch genom sitt fokus på nästan uteslutande hårförlängningar, vilket har gett henne och hennes team en oöverträffad expertis. Hon prioriterar kundtillfredsställelse och detta återspeglas i det utmärkta ryktet New Hair Sweden AB har fått med otaliga lysande recensioner.

 

Med en vision om att ge varje kund deras drömhår, erbjuder Jenny en service som sträcker sig från professionella isättningar i salongen till bekväm shopping i deras onlinebutik.

 

New Hair är mer än bara ett företag för Jenny; det är en del av hennes hjärta och en manifestation av hennes dröm. Med sitt engagemang och sin expertis är Jenny en förändrare inom skönhetsindustrin, redo att göra dina hårdrömmar till verklighet.

Foto profil Maja

Maja - Vår Mångsidiga Skönhetsexpert på New Hair

 

Sedan 2019 har Maja varit en ovärderlig del av vårt team här på New Hair. Med en imponerande bredd av expertis inom hårförlängningar, hårstyling, färgning och fransförlängningar, är Maja en av våra mest mångsidiga stylister. Hon är inte bara skicklig i att skapa enastående hårförlängningar utan erbjuder också en rad andra behandlingar som inkluderar färgbehandlingar, fransförlängningar, brow & lashlift, och ansiktsbehandlingar.

 

Majas resa i skönhetsvärlden tog fart direkt efter hennes hårstylistutbildning, då hon headhuntades medan hon besökte salongen som kund hos grundaren och ägaren. Denna tidiga erkännelse är ett tydligt tecken på hennes extraordinära talang och engagemang för hantverket. Hennes passion för hår och skönhet genomsyrar allt hon gör, och hon är känd för att kombinera hög professionalitet med en personlig touch i sitt arbete.

 

För oss som arbetar tillsammans med Maja är hon mer än bara en kollega; hon är en källa till glädje och energi. Majas positiva inställning och livfullhet är smittsam, och hon har en unik förmåga att få varje kund att känna sig speciell. Oavsett om du är ute efter en fräsch ny frisyr, en skräddarsydd ansiktsbehandling eller bara vill fräscha upp ditt utseende, är Maja en stylist du kan lita på för att skapa just den look du önskar.

Foto profil Shamine

Shamine – Din Expert på Hairextensions

 

Välkommen till Shamine, vår mycket uppskattade hairextensions-stylist. Känd för sitt lugna och förtroendeingivande bemötande, erbjuder Shamine en unik upplevelse där varje kund kan känna sig trygg och väl omhändertagen.

 

Med en professionell bakgrund som sträcker sig tillbaka till början av 2023, har Shamine snabbt etablerat sig på salongen. Hennes resa började här, hos oss på New Hair, 2017, först som kund och sedan som en del av vårt team. Denna unika erfarenhet har gett henne en djup förståelse för både kundens behov och hur det faktiskt är att bära vårt varumärke.

 

När du bokar en tid med Shamine kan du förvänta dig en lyhörd och personlig service. Hon är inte bara expert på att skapa vackra, naturliga hårförlängningar, utan även på att förstå och uppfylla dina individuella önskemål. Med Shamine vid din sida är du i trygga händer, redo att utforska de oändliga möjligheterna med hairextensions.

bottom of page