top of page
foto thats up

Hårförlängningar & Skötselråd

Vi är en mycket omtyckt & populär salong med många recensioner för dig som kund att läsa på boka direkt och på våra sociala medier. Du ska göra din hårförlängning hos oss för att vi har en enorm trygghet i vårt arbete och majoriteten av kunder som varit på andra salonger blir mer nöjda hos oss. Våra kunder tycker att det är mer prisvärt, att deras hår växer och mår bra under tiden, att fästena sitter bättre och att håret håller längre. Ungefär 90 procent av alla våra kunder gör minst en omsättning av sitt hår oavsett metod. Det vanligaste är att kunderna använder samma hår i 6 - 12 månader men vi har även kunder som återanvänt samma hår i 2 år.

 

Vi är experter på Hårförlängningar och är en av de salonger som jobbat i branschen längst. Vi startade 2007 och har sedan dess vuxit och blivit en av de största salongerna i Sverige när det kommer till just Hårförlängningar. Vi jobbar skonsamt & Professionellt och sätter alltid kunden i fokus.

New Hair extensions är vårat eget varumärke och det utmärker sig genom att vara ett naturligt äkta hår med en kvalitet som slår ut de flesta löshåren på marknaden idag. Vi har kunder på vår salong som återanvänt samma hår i upp till två år. New Hair extensions består endast av äkta mänskligt hår. Fästpunkterna är tillverkade av äkta keratin från Italien, kvalitetstejp från USA och handsydda träns. Alla hårstrån är rättvända, enligt Remy metoden, vilket innebär att håret är trasselfritt. Håret har tunna och många hårstrån som gör att det blandar sig väldigt naturligt med ditt eget hår. Håret offras frivilligt i Indiens tempel och brukar även kallas för Tempelhår. Vi erbjuder även utbildningar i hairxtensions på vår salong i Göteborg.

Varmt välkommen till oss på New Hair.

Våra kunder är lyckligare!

SKÖTSELRÅD

Tar du inte hand om ditt hår och följer våra skötselråd så kan det uppstå komplikationer genom slitage på löshåret och ditt eget hår! Tänk på att vårt hår är 100% äkta hår och slits därför som ett äkta hår. För mycket styling, produkter, salt/klorvatten, blekning och färgning kan göra att topparna klyvs och/eller att håret blir torrare. Hår är ingen produkt man kan framställa, utan växer ju naturligt från människor - det vill säga att inget hår är det andra likt.


Du kan tvätta ditt hår samma dag om du sätter i keratinvax och träns men först efter 48h om du sätter i tape eller efter 24 timmar om du gör en omsättning av keratin.

TA HAND OM DINA FÄSTEN
Detta gör du genom att varje dag använda en extensionsborste som finns att köpa på vår salong.

Du får en gratis borste om du hjälper oss med lite marknadsföring på dina sociala medier, du kan exempelvis lägga ut en story och tagga salongen. Borsten går ända in i hårbotten och hjälper till att reda ut håret. Du behöver inte vara rädd för att fästena ska glida ur. Känn även igenom håret med fingrarna dagligen så att du känner om håret trasslat sig med ditt eget hår. Om du känner minsta lilla trassel så red ut det direkt. Sov helst med håret i en fläta, annars i en tofs.

 

ANVÄND RÄTT PRODUKTER - MARIA NILA

Vi rekommenderar alltid och i första hand Maria Nilas produkter till våra kunder. Serier som annars fungerar väl är Moroccanoil, Orofluido samt Revlons Unique One. Tvätta ditt hår så sällan du kan max varannan dag men helst en till två gånger/vecka för att inte torka ut håret. Får du lätt fett hår eller tränar mycket så rekommenderar vi torrschampo.

 

Det är viktigt att du schamponerar håret som vanligt i hårbotten så det blir rent och fräscht men gnugga inte för mycket, massera hellre in schampot. Det är även viktigt att du sköljer bort schampot ordentligt så det inte blir rester kvar som då kan börja klia. Gnugga inte in olja, balsam eller inpackning direkt på dina fästen. Det kan göra att håret blir oljigt eller för mjukt och fästen kan börja glida ur. Självklart kommer det balsam och inpackning I hela håret vid tvätt men skölj noga ur efteråt. Vi har rekommenderade produkter för ditt nya hår på våra salonger. Du bör undvika produkter med alkohol/sulfater/silikon. Undvik även produkter med mycket olja i.

VÅRDA DITT HÅR MED KÄRLEK
För mycket styling, produkter, salt/klorvatten, blekning och färgning kan göra att topparna klyvs och/eller att håret blir torrare. Hår växer inte på träd och ibland kan det hända att man får ett hår som behöver lite mer kärlek! Tillsätt fukt i ditt hår vid behov, du känner när det behövs. Oftast räcker det med balsam/inpackning vid tvätt men ibland kräver håret lite mer, då kan man använda en bra intensiv-inpackning och hårolja, det finns även andra leave-in produkter som du kan köpa på salongen.

 

BAD & SOL 

Ska du bada i saltvatten/sjö/pool så var noga med att du känner och borstar igenom håret ordentligt direkt efteråt så ingenting börjar tova sig. Ha gärna håret i en fläta vid bad. Se till att du har mycket fukt i ditt hår, speciellt om du är blond. Detta för att håret inte ska vara för torrt och därmed undvika eventuella missfärgningar av klor i bassängvatten. Vid utlandsresa måste du ta hand extra noga om ditt hår. Du kan inte snorkla en vecka med dina dina fästen under saltvatten och du kan inte ha en truls (bulle) på huvudet hela dagen och inte borsta ut håret efter bad. Men du kan bada och sola som vanligt. Helst sätter du upp håret eller har det i fläta. Glöm inte att borsten måste med till stranden och gärna någon vårdande produkt att ta i efter bad.

DETTA GÄLLER VID FÄRGNING

Det går utmärkt att färga ditt hår mörkare/använda nyanseringar/färgbomber och silverschampo (ej silverschampo i dina fästen)

Vi rekommenderar dock INTE att du bleker ditt löshår! Bleker du din egna botten med keratinslingor i så var försiktig och blek inte i dina fästen. Blekning kan göra att keratinet "bränner/etsar sig fast i ditt hår och blir mycket svårt/smärtsamt vid urtagning och detta sliter mycket på ditt egna hår. Vi kan inte garantera dig att en omsättning av samma slingor går att utföra om fästena är sönderblekta då mycket hår lossnar ur dina slingor vid urtagningen och sedan ofta är för tunna att sätta om på nytt.

Vi utför skonsamma färgbehandlingar med eller utan löshår i om du skulle vilja färga ditt hår.

bottom of page