top of page

Hårförlängningar

Vi  är en mycket omtyckt & populär salong med många recensioner för dig som kund att läsa på boka direkt och på våra sociala medier. Du ska göra din hårförlängning hos oss för att vi har en enorm trygghet i vårt arbete och majoriteten av kunder som varit på andra salonger blir mer nöjda hos oss. De tycker att det är mer prisvärt, att fästena sitter bättre och att håret håller längre. 90 procent av alla våra kunder gör minst en omsättning av sitt hår oavsett metod men det vanligaste är att kunderna använder samma hår i 6-24 månader.

 

Vi är experter på Hårförlängningar och är en av de salonger som jobbat i branschen längst. Vi startade 2007 och har sedan dess vuxit och blivit en av de största salongerna i Sverige när det kommer till just Hårförlängningar. Vi jobbar skonsamt & Professionellt och sätter alltid kunden i fokus.

New Hair extensions är vårt eget varumärke och det utmärker sig genom att vara ett naturligt äkta hår och det har en hållbarhetstid som slår de flesta löshåren på marknaden idag. Vi har kunder på våra salonger som återanvänt samma hår i upp till två år. New Hair extensions består endast av äkta mänskligt hår. Fästpunkterna är tillverkade av äkta keratin från Italien, kvalitetstejp från USA och handsydda träns. Alla hårstrån är rättvända, enligt Remy metoden, vilket innebär att håret är trasselfritt.  Håret har tunna och många hårstrån som gör att det blandar sig med ditt egna hår på ett naturligt sätt. Håret offras frivilligt i Indiens tempel och brukar även kallas för Tempelhår. Vi erbjuder även utbildningar i Extensions på vår salong i Göteborg.

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS - LÅT OSS FIXA DITT DRÖMHÅR!

SKÖTSELRÅD 

Vi sätter i ditt hår professionellt - Nu är det upp till dig att ta hand om det på bästa sätt.


Tar du inte hand om ditt hår och följer våra skötselråd så kan det uppstå komplikationer genom slitage på löshåret och ditt eget hår! Tänk på att vårt hår är 100% äkta hår och slits därför som ett äkta hår. För mycket styling, produkter, salt/klorvatten, blekning och färgning kan göra att topparna klyvs och/eller att håret blir torrare. Hår är ingen produkt man kan framställa, utan växer ju naturligt från människor - det vill säga: inget hår är det andra likt. 

Vårt hår håller väldigt hög kvalité på grund av vår leverantörs sätt att behandla håret före, under och efter färgning.

Du kan tvätta ditt hår samma dag om du sätter i keratinvax och träns men först efter 48h om du sätter i tape eller om du gör en omsättning av keratin.

TA HAND OM DINA FÄSTEN

Detta gör du genom att VARJE dag använda en extensionsborste som finns att köpa på våra salonger.

Du får en gratis borste om du checkar in hos oss på Facebook samt följer oss på sociala medier, detta gäller som ny kund.
Borsten går ända in i hårbotten och hjälper till att reda ut håret.
Du behöver inte vara rädd för att fästena ska glida ur (vid tape och träns bör du vara lite mer aktsam än vid keratinvax).
Känn även igenom håret (keratinvax/tape) med fingrarna så ofta du kan och se så att dina fästen inte börjar tova sig,
och gör dem det så red ut det DIREKT.
Sov med fläta eller tofs - detta är för att håret ska vara samlat på ett ställe och inte slita mot kudden.
Ta INTE olja, balsam, inpackning, hög värme och blekningsprodukter direkt på dina fästen.
Undvik att borsta håret när det är blött.

ANVÄND RÄTT PRODUKTER - Vi rekommenderar alltid och i första hand Maria Nilas produkter till våra kunder. Serier som annars fungerar väl är Moroccanoil (orginalet), Orofluido, Revlons Unique One och Bed Head (endast den grön-blå flaskan)

Tvätta ditt hår så sällan du kan (max varannan dag) för att inte torka ut håret eller vara fuktig i fästena ofta. Får du lätt fett hår eller tränar mycket så rekommenderar vi torrschampo. Vi har rekommenderade produkter för ditt nya hår på våra salonger. Du bör undvika produkter med alkohol/sulfater/silikon i. Undvik även produkter med mycket olja i. Det är viktigt att du schamponerar håret som vanligt i fästena så det blir rent och fräscht men gnugga inte för mycket, massera hellre in schampot. Det är även viktigt att du sköljer bort schampot ordentligt så det inte blir kvar rester som kan börja klia. Balsam, inpackning och hårolja tar du endast i längderna på håret.

VÅRDA DITT HÅR MED KÄRLEK

För mycket styling, produkter, salt/klorvatten, blekning och färgning kan göra att topparna klyvs och/eller att håret blir torrare. Hår växer inte på träd och ibland kan det hända att man får ett hår som behöver lite mer kärlek! Tillsätt fukt i ditt hår vid behov, du känner när det behövs. Oftast räcker det med balsam/inpackning vid tvätt men ibland kräver håret lite mer, då kan man använda en bra inpackning och hårolja.

 

Ska du bada i saltvatten/sjö/pool så var noga med att du känner och borstar igenom håret ordentligt direkt efteråt så ingenting börjar tova sig. Ha gärna håret i en fläta vid bad.

DETTA GÄLLER VID FÄRGNING

Det går utmärkt att färga ditt hår mörkare/använda nyanseringar/färgbomber och silverschampo (ej silverschampo i dina fästen)

Vi rekommenderar dock INTE att du bleker ditt löshår! Bleker du din egna botten med keratinslingor i så var försiktig och blek inte i dina fästen. Blekning kan göra att keratinet "bränner/etsar sig fast i ditt hår och blir mycket svårt/smärtsamt vid urtagning och detta sliter mycket på ditt egna hår. Vi kan inte garantera dig att en omsättning av samma slingor går att utföra om fästena är sönderblekta då mycket hår lossnar ur dina slingor vid urtagningen och sedan ofta är för tunna att sätta om på nytt.

Vi utför skonsamma färgbehandlingar med eller utan löshår i om du skulle vilja färga ditt hår.

LYCKA TILL

bottom of page