Beställningar över 2000 kr skickar vi fraktfritt.

Funderingar & svar

Ja, vi har de vanligaste färgerna hemma så det är bara att boka din tid.

Gäller det tränsmetoden så krävs alltid en konsultation.

Vi rekommenderar att ditt hår är minst 10 cm. Det behövs oftast 150-175 slingor keratin eller 8-9 paket tape för ett snyggt resultat när håret är kort. Detta beror självklart på hur tjockt ditt eget hår är. Vi föreslår dock att du bokar en konsultation så att vi får ses innan isättningen. Det kan ju hända att ditt hår är för kort och då är det synd om du bokat en isättning i onödan

Du behöver endast komma på en konsultation om du vill göra isättning med träns. Eller om du vill specialbeställa tape eller keratinhår i en viss längd eller udda färg som vi ej har på lager.

För isättning med keratin eller tape behöver du endast en konsultation om:

– Du har en väldigt udda hårfärg och inte kan tänka dig att färga det efteråt.
– Du har en kort frisyr.
– Du har mycket lockigt hår (ej vågigt eller självfall)
– Du är tveksam och har många frågor kring hårförlängning.
– Du har håravfall/glest hår.
– Du har/har haft någon sjukdom eller genomgått någon behandling som vi bör känna till.

Annars går det utmärkt att boka tid för isättning direkt. 

KERATIN

Keratin passar de flesta hårtyper. Fästena är små och går oftast lätt att dölja även vid höga håruppsättningar.

Återbesöken sker var tredje till fjärde månad då slingorna flyttas upp (omsättning) eller byts ut. Har du väldigt tunt hår så erbjuder vi även tunna slingor. 

Våra keratinisättningar är skonsamma, vi låter alltid ditt eget hår stanna i rätt riktning så att det kan växa fritt under tiden som du har din förlängning. Vi tvinnar inte ditt hår och vi sätter aldrig fästet ända upp i din hårbotten så att det orsakar smärta. Vi använder äkta keratin och inte lim.

MICROKERATIN

Denna metod rekommenderas endast dig som har väldigt tunt eller glest hår och endast vill ha upp till 50 g hår insatt. Slingorna väger endast 0,5 g och keratinfästena är pyttesmå.

TAPE

Tape har större fästen och har du allt för tunt hår eller vill sätta upp ditt hår i höga håruppsättningar så kan det vara svårt att dölja tapefästen.

Tape passar dig som mestadels har låga tofsar eller utsläppt hår.

Återbesöken sker var åttonde vecka då håret flyttas upp eller byts ut.

MINITAPE

Tapefästena är hälften så små som våra standardfästen och denna metod rekommenderas endast för dig som har tunt eller glest hår och endast vill ha upp till 80g hår insatt. 

TRÄNS  – Handtied weft

Träns passar de flesta hårtyper. Tunna handsydda träns fästs med  micropärlor och tråd. Denna metoden är väldigt skonsam då vi inte använder värme, keratinvax, tape eller urtagningsmedel vid dessa isättningar. Liten omsättning krävs var 6 v för uppflyttning av dina träns så länge du vill återanvända samma hår. Stor omsättning rekommenderas efter 2-3 små omsättningar, då tar vi ut alla träns och syr in dem på nytt eller om du vill byta till nytt hår.

Denna metod kräver en konsultation då vi specialbeställer dina träns som anpassas efter dina önskemål, (längd/vågigt/rakt/färger)

En deposition på 1500 kr betalas alltid innan beställningen görs. Dessa återbetalas inte vid avbokning.

Leveranstiden är 4–6 veckor.

Här försöker vi svara enkelt så att du som kund vet vilken tid du ska boka eller hur mycket hår du behöver beställa i vår shop.

25 slingor keratin eller 1 paket tape ger endast en slingeffekt eller lite utfyllnad av din egna hårlängd. Det går inte att välja träns med endast 1 paket hår.

50 slingor keratin eller 2-3 paket tape eller träns räcker för en förtjockning av din egna hårlängd eller en förlängning om ditt eget hår är mycket tunt.

75 slingor eller 4 paket tape eller träns räcker för en förlängning om ditt egna hår är tunt.

100 slingor keratin eller 5 paket tape eller träns räcker oftast för en normal förlängning om ditt hår är tunt till normaltjockt.

125 slingor keratin eller 6 paket tape eller träns räcker oftast för en fyllig förlängning.

150 slingor keratin eller 7-8 paket tape eller träns behövs för dig som har kortare eget hår än axeln eller tjockt hår.
175 slingor keratin eller 8-9 paket tape eller träns behövs för dig som som har kortare eget hår än axeln eller väldigt tjockt eget hår.

På våra salonger arbetar vi skonsamt och professionellt. Köper du håret i vår shop så ta hjälp av din frisör eller någon med erfarenhet och eller utbildning inom hairextensions för minsta möjliga slitage. Det finns även instruktionsvideos i vår butik som du kan ta hjälp av.

Vi tvinnar inte ditt hår och vi använder äkta keratin och inte lim. Keratin är inte vattenlösligt och kladdar inte. Detta innebär att du slipper kladdiga fästen som tovar sig i ditt hår. När vi tar ut håret använder vi oftast inte lösningsmedel. Gör du din förlängning på våra salonger så sliter det minimalt på ditt egna hår. Om du inte tar hand om din förlängning och dina keratinfästen så kan onödigt slitage uppstå. Allt detta informerar vi dig om när du är hos oss. Annars kan du läsa våra skötselråd här på vår hemsida.

Vi jobbar med platta keratinfästen som får en jämn belastning på hårsäckarna. Vi sätter inte heller dina fästen för nära din  hårbotten, vi låter ditt hår hänga i rätt riktning för att det ska kunna växa naturligt under tiden som du har ditt löshår. På det sättet så känns din hårförlängning minimalt, det ska absolut inte göra ont att ha en hårförlängning! 

Våra kunder har haft New Hair extensions i flera år utan uppehåll och slitaget är obefintligt eller minimalt. Det krävs dock att håret tas ut eller flyttas upp i tid enligt våra individuella rekommendationer. De allra flesta kan ha keratinvax löshår i 3-5månader.

Tapemetoden är något skonsammare för ditt hår. Använde du tapehår rekommenderar vi att du tar ut det ca var 8:e vecka för att minska onödigt slitage.

Tränsmetoden är den mest skonsamma metoden på marknaden idag. Tränsisättningar ger en jämn belastning i din hårbotten och här används inte värme, keratinvax, tape eller urtagningsmedel. Var uppmärksam på att denna metod kräver en konsultation 4 v innan din isättning då håret specialanpassas efter dina önskemål.

New Hair extensions är ett hållbart salongshår med hög kvalite. Det mäter sig utan tvekan med de mest exklusiva löshår som finns på världsmarknaden idag. Håret är 100 procent äkta mänskligt hår och det har en förmåga att smälta in oerhört bra med det egna håret vilket innebär att din förlängning både känns och ser naturlig ut. New Hair extensions är Indiskt Remy tempelhår av högsta kvalite. Håret är skonsamt behandlat genom färgningsprocessen vilket innebär att varje hårstrå är intakt och har kvar sitt ytskikt. Det är viktigt att följa våra skötselråd för den bästa upplevelsen av vårt hår.

Keratinvax: Har du ett normaltjockt hår som växer naturligt fort (1cm/månaden) är det vanligast att ha i håret mellan 3-4  månader. Efter den tiden kan man ofta göra en omsättning av samma hår och många av våra kunder använder samma hår i 1-2 år medans andra sätter i nytt hår varje gång var 3-4 månad.

Det finns även nya keratinfästen att köpa i vår butik här på sidan. Se våra instruktioner.

Tape: Vi rekommenderar att du har i din förlänging mellan 6-8 veckor och sedan kan kan du sätta om ditt tapehår flera gånger tills du vill byta till nytt hår. Se våra instruktioner.

Träns: Efter 8-10 veckor är det dags att flytta upp dina träns, då bokar du en liten tränsomsättning som tar ca 60 minuter. När du gjort 2-3 små omsättningar är det dags för en stor uppflytt. Då tar vi ut dina träns och syr in dem igen. Antingen  återanvänder du dina gamla träns eller så sätter du i nya (då måste du ha beställt dessa nya träns 4 veckor innan då dessa träns specialbeställs för dig. 

Hur länge du har din förlängning beror på hur fort ditt egna hår växer och hur du sköter om dina fästen.

 

Absolut, boka en konsultation så går vi igenom dina önskemål och specialbeställer ditt hår. 

Vi erbjuder ombre, dark root, bayalage, higlighteffekt, vågigt, lockigt eller rakt.

Tape, Keratin, Träns upp till 70-75 cm långt.

Du betalar en deposition på 1500 kr innan vi lägger din beställning, dessa återbetalas ej vid avbokning.

Leveranstiden är 4 veckor.

 

 

 

Ja, du kan boka en konsultation för beställning av ponytales och clips hos oss. Leveranstiden är 6 veckor och du betalar hela summan hos oss innan vi beställer ditt hår. Vi hjälper dig på plats om du vill delbetala med KLARNA.

På ponytales och clips lämnar vi 30 dagars garanti.

Nej, vi är extension stylister och har specialiserat oss på just hårförlängningar. Vi är mycket kunniga inom vårt område och vi har ett gott rykte i branchen både bland kunder och frisörer.

På salongen i Göteborg håller vi även extension stylist utbildningar.

Ja, vi klipper in löshåret med ditt egna hår så att det ser snyggt och naturligt ut. Vi tar endast så mycket som behövs på ditt egna hår. Ibland behöver vi tunna lite i dina toppar för att löshåret ska smälta in i ditt hår på ett snyggt sätt.

Vi klipper även dina toppar om du vill mellan dina isättningar.

Ja, det är väldigt viktigt att du använder de produkter som vi rekommenderar för att du inte ska få några problem med ditt hår.

Läs våra skötselråd för att se vilka produkter vi rekommenderar till dina New Hair extensions.

Det går utmärkt att färga håret i mörkare nyanser, vi rekommenderar dock inte att du bleker det. Din egen utväxt kan du bleka/färga som vanligt även om du har extensions men ta gärna hjälp av någon som är kunnig. Du kan även använda silverschampo & silverbalsam men bör vara sparsam med detta och applicera inte silverprodukter i dina fästen!

Vi på New Hair arbetar skonsamt och professionellt. Vårt hår ser levande och naturligt ut. Vi har garanti och man får alltid sätta i tappade slingor kostnadsfritt hos oss. Vi har högsta kvalitén på håret och på isättningarna. Var du än har gjort eller köpt din hårförlängning tidigare så kommer du att märka skillnaden. Vi snackar inte, vi levererar!

Vår garanti på hårförlängningar gjorda på våra salonger gäller i 30 dagar.

Garanti-tid bokas lättast genom att kontakta oss så vi vet hur mycket tid vi behöver avsätta.

Inom din garanti kan vi hjälpa dig med följande:

Flytta några slingor enligt önskemål.

Klippa in håret mer eller klippa det kortare.

Göra en efterkontroll.

Ge dig rådgivning.

Sätta i tappade slingor eller tapefästen.

Har garantitiden gått ut så  är du välkommen att boka ett återbesök via vår bokningssida.

Håret och kvalitén på vaxet/tapen är väldigt beroende av din skötsel, därför kan vi aldrig lämna mer än 30 dagars garanti.

Skulle ni mot förmodan få några problem med håret så vill vi att ni hör av er till oss. Vi är behjälpliga och ställer upp i den mån det enligt oss är rimligt. Det är i dessa fall väldigt viktigt att vi får se håret så fort som möjligt. kontakta oss så hjälper vi dig med en tid.

Det är också viktigt att du inte tar ur ditt hår, klipper av det, tillsätter kemikalier eller på något annat sätt försvårar det för oss att se helheten och kunna förstå problemet och därmed eventuellt avhjälpa det. 

Vi återbetalar som regel aldrig några pengar. Skulle det däremot efter en kontroll framkomma att det skulle vara något fel på håret eller keratinet så byter vi ut dessa slingor utan någon kostnad för våra kunder. Problem som uppstår efter 30 dagar hjälper vi gärna till med, men då tillkommer kostnad för arbetstid samt hår.

Garantin gäller endast New Hair extensions som är insatt på våra salonger.

Kontakta alltid oss om du har några övriga frågor.

WEBSHOP

Ditt hår och dina fästen är mycket beroende av din egna skötsel av håret. Använder du de  produkter vi rekommenderar och följer våra skötselråd så bör du kunna återanvända samma hår flera gånger. Detta är dock inget vi kan garantera då det varierar väldigt mycket från kund till kund just på grund av skötsel. Även yttre faktorer som vattenkvalite, värme, kyla, styling, färgning osv kan påverka håret och fästenas hållbarhetstid.

New Hair Sweden AB frånsäger sig allt ansvar när det gäller själva isättningen av ditt hår. Vi uppmanar till att man alltid låter en frisör eller en extensionstylist hjälpa dig med isättningen av ditt löshår för bästa resultat och för att undvika slitage. Vid eventuellt missnöje gällande isättningen av löshåret ber vi dig i första hand att vända dig till den person som hjälpt dig med detta.

 

Fortfarande osäker? Läs våra recensioner från våra kunder på Facebook!

Välj nedan vilken salong du villl boka på.