Ingen frakt på köp över 2000 kr – Handla för över 3500 kr och få 5% RABATT

Funderingar & svar

Här försöker vi svara enkelt så att du som kund vet vilken tid du ska boka eller hur mycket hår du behöver beställa i vår shop.

25 slingor keratin eller 1 paket tape ger endast en slingeffekt eller lite utfyllnad av din egna hårlängd.

50 slingor keratin eller 2-3 paket tape räcker för en förtjockning av din egna hårlängd eller en förlängning om ditt eget hår är mycket tunt.

75 slingor eller 4 paket tape räcker för en förlängning om ditt egna hår är tunt.

100 slingor keratin eller 5 paket tape räcker oftast för en normal förlängning om ditt hår är tunt till normaltjockt.

125 slingor keratin eller 6 paket tape räcker oftast för en fyllig förlängning.

150 slingor keratin eller 7-8 paket tape behövs för dig som har kortare eget hår än axeln eller tjockt hår.
175 slingor keratin eller 8-9 paket tape behövs för dig som som har kortare eget hår än axeln eller väldigt tjockt eget hår.

Keratinvax: Har du ett normaltjockt hår som växer naturligt fort (1cm/månaden) är det vanligast att ha i håret mellan 3-4  månader. Efter den tiden kan man ofta göra en omsättning av samma hår och med samma keratinvax. Det finns även nya keratinfästen att köpa i vår butik här på sidan. Se våra instruktioner.

Tape: Vi rekommenderar att du har i din förlänging mellan 6-8 veckor och sedan kan kan du sätta om ditt tapehår flera gånger tills du vill byta till nytt hår. Se våra instruktioner.

Hur länge du har din förlängning beror på hur fort ditt egna hår växer och hur du sköter om dina fästen.

New Hair extensions är ett hållbart salongshår med hög kvalite. Det mäter sig utan tvekan med de mest exklusiva löshår som finns på världsmarknaden idag. Håret är 100 procent äkta mänskligt hår och det har en förmåga att smälta in oerhört bra med det egna håret vilket innebär att din förlängning både känns och ser naturlig ut. New Hair extensions är ett Indiskt Remy Tempelhår vilket innebär att det är trasselfritt. Håret är skonsamt behandlat genom färgningsprocessen vilket innebär att varje hårstrå är intakt och har kvar sitt ytskikt. Det är viktigt att följa våra skötselråd för den bästa upplevelsen av vårt hår.

På våra salonger arbetar vi skonsamt och professionellt. Köper du håret i vår shop så ta hjälp av din frisör eller någon med erfarenhet och eller utbildning inom hairextensions för minsta möjliga slitage. Det finns även instruktionsvideos i vår butik som du kan ta hjälp av.

Vi tvinnar inte ditt hår och vi använder äkta keratin och inte lim. Keratin är inte vattenlösligt och kladdar inte. Detta innebär att du slipper kladdiga fästen som tovar sig i ditt hår. När vi tar ut håret använder vi oftast inte lösningsmedel. Gör du din förlängning på våra salonger så sliter det minimalt på ditt egna hår. Om du inte tar hand om din förlängning och dina keratinfästen så kan onödigt slitage uppstå. Allt detta informerar vi dig om när du är hos oss. Annars kan du läsa våra skötselråd här på vår hemsida.

Vi jobbar med platta keratinfästen som får en jämn belastning på hårsäckarna. Vi sätter inte heller dina fästen för nära din  hårbotten, vi låter ditt hår hänga i rätt riktning för att det ska kunna växa naturligt under tiden som du har ditt löshår. På det sättet så känns din hårförlängning minimalt, det ska absolut inte göra ont att ha en hårförlängning! 

Våra kunder har haft New Hair extensions i flera år utan uppehåll och slitaget är obefintligt eller minimalt. Det krävs dock att håret tas ut eller flyttas upp i tid enligt våra individuella rekommendationer. De allra flesta kan ha keratinvax löshår i 3-5 månader.

Tapemetoden är något skonsammare för ditt hår. Använde du tapehår rekommenderar vi att du tar ut det ca var 8:e vecka för att minska onödigt slitage.

Vi rekommenderar att ditt hår är minst 10 cm. Det behövs oftast 150-175 slingor keratin eller 8-9 paket tape för ett snyggt resultat när håret är kort. Detta beror självklart på hur tjockt ditt eget hår är. Vi föreslår dock att du bokar en kostnadsfri konsultation så att vi får ses innan isättningen. Det kan ju hända att ditt hår är för kort och då är det synd om du bokat en isättning i onödan

Du behöver endast komma på en konsultation om:

– Du har en väldigt udda hårfärg och inte kan tänka dig att färga det efteråt.
– Du har en kort frisyr.
– Du har mycket lockigt hår (ej vågigt eller självfall)
– Du är tveksam och har många frågor kring hårförlängning.
– Du har håravfall/glest hår.
– Du har/har haft någon sjukdom eller genomgått någon behandling som vi bör känna till.

Annars går det utmärkt att boka tid för isättning direkt.

Nej, vi är extension stylister och har specialiserat oss på just hårförlängningar. Vi är mycket kunniga inom vårt område och vi har ett gott rykte i branchen både bland kunder och frisörer.

På salongen i Göteborg håller vi även extension stylist utbildningar.

Ja, vi klipper in löshåret med ditt egna hår så att det ser snyggt och naturligt ut. Vi tar endast så mycket som behövs på ditt egna hår. Ibland behöver vi tunna lite i dina toppar för att löshåret ska smälta in i ditt hår på ett snyggt sätt.

Vi klipper även dina toppar om du vill mellan dina isättningar.

Ja, det är väldigt viktigt att du använder de produkter som vi rekommenderar för att du inte ska få några problem med ditt hår.

Läs våra skötselråd för att se vilka produkter vi rekommenderar till dina New Hair extensions.

Det går utmärkt att färga håret i mörkare nyanser, vi rekommenderar dock inte att du bleker det. Din egen utväxt kan du bleka/färga som vanligt även om du har extensions men ta gärna hjälp av någon som är kunnig. Du kan även använda silverschampo & silverbalsam men bör vara sparsam med detta och applicera inte silverprodukter i dina fästen!

Vi på New Hair arbetar skonsamt och professionellt. Vårt hår ser levande och naturligt ut. Vi har garanti och man får alltid sätta i tappade slingor kostnadsfritt hos oss. Vi har högsta kvalitén på håret och på isättningarna. Var du än har gjort eller köpt din hårförlängning tidigare så kommer du att märka skillnaden. Vi snackar inte, vi levererar!

Fortfarande osäker? Läs våra recensioner från våra kunder på Facebook!

Välj nedan vilken salong du villl boka på.