Copyright © 2019 New Hair Sweden AB, Eklandagatan 62c, 41261, Göteborg, All Rights Reserved

Vi håller låga priser och kan göra det eftersom vi har egen leverantör och eget varumärke. Ingen annan salong i Sverige jobbar med vårt varumärke. New Hair Extensions är 100 % mänskligt Indiskt Remy och håller högsta kvalité.  Håret är behandlat under skonsamma former och mäter sig lätt med de dyra märkeshåren på marknaden idag. Vi är extension stylister och inte frisörer, vi är specialister inom vårt område.

Precis som våra andra kunder så kommer även du att bli nöjd. Vi håller en mycket god kundservice och vi har ett väldigt gott rykte inom branschen.

Läs om vår GARANTI

Det viktiga för oss som jobbar på New Hair är att resultatet ska se så naturligt ut som möjligt och att du ska känna dig bekväm under tiden som du har dina extensions.

På konsultationen och under isättningen får du all information du behöver för att kunna sköta dina extensions på bästa sätt. 

En hårförlängning hos oss tar ca 2 timmar. Vi gör keratinfästena små och "platta" så att de känns minimalt. Vi tvinnar inte ditt hår vilket innebär att håret alltid får stanna i rätt riktning. Detta gör även att det inte sliter så mycket på ditt eget hår när det är dags att ta ur det. Man kan säga att vi formar en platt kapsel kring hårslingorna.

Välkommen att boka din tid på någon av våra salonger!

Jag heter Jenny och har min salong i Centrala Göteborg. Mitt intresse för extensions är och har länge varit stort.
Tillsammans med mina döttrar Zara och Elin har jag byggt upp varumärket "New Hair Extensions".

Idag kan vi stoltsera med en salong i Göteborg och Malmö (snart även i Stockholm) som varje vecka tar emot kunder som år efter år gått till dyra salonger och satt i extensions, de upplever alla att vårt hår håller minst lika god kvalitet.

Till skillnad från många andra så arbetar vi endast med hårförlängningar och det innebär att vi har stor erfarenhet och känner en stark säkerhet i vårt arbete. 

Du kan känna dig trygg hos oss. Isättningen och urtagningen sker på skonsamt sätt och i vår garanti ingår efterkontroller och isättning av tappade slingor.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon