Ingen frakt på köp över 2000 kr – Handla för över 3500 kr och få 5% RABATT

New Hair

Jag heter Jenny och är grundare och ägare av företaget New Hair Sweden. Jag driver min salong i centrala Göteborg där jag även är lärare och ansvarig över våra extension stylist utbildningar.

Mitt varumärke New Hair extensions sprider sig just nu över hela landet. Jag är mycket stolt över att kunna ge alla en möjlighet att kunna bära detta underbara hår som utan tvekan mäter sig med de mest exklusiva  salongshår som finns på marknaden idag. 

Oavsett om du väljer att komma till någon av våra salonger och få en professionell isättning av ditt nya hår eller om du väljer att köpa ditt hår i vår shop så kan vi bara stolt gratulera dig då du gjort ett bra val.

Till skillnad från många andra så arbetar vi endast med hårförlängningar och det innebär att vi har stor erfarenhet och känner en stark säkerhet i vårt arbete.

Precis som våra andra kunder så kommer även du att bli nöjd. Vi håller en mycket god kundservice och vi har ett väldigt gott rykte med fantastiska recensioner.

New Hair är en del av mitt hjärta och min dröm – Låt oss fixa Ditt drömhår.

Jag heter Elin och är ägare och grundare av New Hair Stockholm. Jag är utbildad inom New Hair Sweden och jag är även dotter till Jenny (se ovan) Jag har 10 års erfarenhet som extensionstylist. Självklart erbjuder även jag endast vårt eget varumärke New Hair extensions på min salong i Stockholm. Jag önskar er varmt välkomna till mig. 

Jag arbetar med det jag älskar – Då blir det gjort med mycket kärlek.

Välj nedan vilken salong du villl boka på.