Beställningar över 2000 kr skickar vi fraktfritt.

New Hair

Jag heter Jenny och är grundare och ägare av företaget New Hair Sweden. Jag driver min salong i centrala Göteborg där jag även är lärare och ansvarig över våra extension stylist utbildningar.

Mitt varumärke New Hair extensions sprider sig just nu över hela landet. Jag är mycket stolt över att kunna ge alla en möjlighet att kunna bära detta underbara hår som utan tvekan mäter sig med de mest exklusiva  salongshår som finns på marknaden idag. 

Oavsett om du väljer att komma till någon av våra salonger och få en professionell isättning av ditt nya hår eller om du väljer att köpa ditt hår i vår shop så kan vi bara stolt gratulera dig då du gjort ett bra val.

Till skillnad från många andra så arbetar vi endast med hårförlängningar och det innebär att vi har stor erfarenhet och känner en stark säkerhet i vårt arbete.

Precis som våra andra kunder så kommer även du att bli nöjd. Vi håller en mycket god kundservice och vi har ett väldigt gott rykte med fantastiska recensioner.

New Hair är en del av mitt hjärta och min dröm – Låt oss fixa Ditt drömhår.

Maja Palander har jobbat med oss på New Hair sedan 2019. Maja är hairstylist, hairextension-specialist, colourist och frans-stylist, hon utför även en del andra behandlingar på salongen så som färgbehandlingar, browlift & lashlift.

Maja startade som kund hos oss på New Hair. Maja har ett brinnande intresse för sitt arbete och hon jobbar med mycket professionalitet och kärlek. Vi som arbetar med Maja beskriver henne som en glad och energisk tjej som sprider mycket positivitet omkring sig. 

Elin Ehlersen började hos oss på New Hair 2013. Elin är hairextension-specialist. 

Elin är dotter till Jenny och har hängt med från starten. Hon har med sina många år en gedigen kunskap & erfarenhet i sitt yrke.

Vi som arbetar med Elin beskriver henne som en positiv och lugn problemlösare med mycket tålamod. Hon är nyfiken och älskar att prata om allt mellan himmel och jord.

Välj nedan vilken salong du villl boka på.