Beställningar över 2000 kr skickar vi fraktfritt.

Garanti

Vår garanti på hårförlängningar gjorda på våra salonger gäller i 30 dagar.

Garanti-tid bokas lättast genom att kontakta oss så vi vet hur mycket tid vi behöver avsätta.

Inom din garanti kan vi hjälpa dig med följande:

Flytta några slingor enligt önskemål.

Klippa in håret mer eller klippa det kortare.

Göra en efterkontroll.

Ge dig rådgivning.

Sätta i tappade slingor eller tapefästen.

Har garantitiden gått ut så  är du välkommen att boka ett återbesök via vår bokningssida.

Håret och kvalitén på vaxet/tapen är väldigt beroende av din skötsel, därför kan vi aldrig lämna mer än 30 dagars garanti.

Skulle ni mot förmodan få några problem med håret så vill vi att ni hör av er till oss. Vi är behjälpliga och ställer upp i den mån det enligt oss är rimligt. Det är i dessa fall väldigt viktigt att vi får se håret så fort som möjligt. kontakta oss så hjälper vi dig med en tid.

Det är också viktigt att du inte tar ur ditt hår, klipper av det, tillsätter kemikalier eller på något annat sätt försvårar det för oss att se helheten och kunna förstå problemet och därmed eventuellt avhjälpa det. 

Vi återbetalar som regel aldrig några pengar. Skulle det däremot efter en kontroll framkomma att det skulle vara något fel på håret eller keratinet så byter vi ut dessa slingor utan någon kostnad för våra kunder.

Problem som uppstår efter 30 dagar hjälper vi gärna till med, men då tillkommer kostnad för arbetstid samt hår.

Garantin gäller endast New Hair extensions som är insatt på våra salonger.

Kontakta alltid oss om du har några övriga frågor.

WEBSHOP

Ditt hår och dina fästen är mycket beroende av din egna skötsel av håret. Använder du de  produkter vi rekommenderar och följer våra skötselråd så bör du kunna återanvända samma hår flera gånger. Detta är dock inget vi kan garantera då det varierar väldigt mycket från kund till kund just på grund av skötsel. Även yttre faktorer som vattenkvalite, värme, kyla, styling, färgning osv kan påverka håret och fästenas hållbarhetstid.

New Hair Sweden AB frånsäger sig allt ansvar när det gäller själva isättningen av ditt hår. Vi uppmanar till att man alltid låter en frisör eller en extensionstylist hjälpa dig med isättningen av ditt löshår för bästa resultat och för att undvika slitage. Vid eventuellt missnöje gällande isättningen av löshåret ber vi dig i första hand att vända dig till den person som hjälpt dig med detta.

Välj nedan vilken salong du villl boka på.