Utbildning

Utbilda dig till extension stylist hos oss på New Hair!

Se när nästa utbildning sker:

Boka din utbildning i Göteborg
Boka din utbildning i Malmö

Efter din utbildning får du ett eget login till vår webshop och kan börja arbeta med vårt varumärke

New Hair extensions.

Pris för utbildningen är endast 9990 kr inklusive moms.

Vi håller utbildning i Göteborg och Malmö. Utbildningarna hålls av Jenny Thell som är grundare och ägare av New Hair Sweden AB eller Zara Thell ägare av New Hair Malmö. Vi har flera års erfarenhet av branchen. Utbildningen är 2 dagar lång. Du får mycket goda grundläggande kunskaper för att efter genomförd utbildning kunna sätta i skonsamma och professionella hårförlängningar på dina kunder. 
Vi lägger tyngden på att du får öva praktiskt så stor del som möjligt av utbildningstiden. Metoden vi jobbar och utbildar i är keratinvaxmetoden som vi är experter på och har specialiserat oss inom.

Du behöver inga förkunskaper, våra utbildningar är öppna för alla, privatpersoner, frisörer och salongsägare.

Vill du arbeta med vårt hår New Hair extensions och vill att vi kommer till er salong och håller utbildning för dig och din personal så hör av er till Jenny via mail [javascript protected email address]Vår utbildning innefattar följande:

 

Detta ingår i utbildningen:

 

 

 

Pris för utbildningen är endast 9990 kr inklusive moms.

 

OM DU VILL DELBETALA/FAKTURERA UTBILDNINGEN:

Detta sker via Klarna.

För delbetalning i Göteborg - ansök om ett "log in" HÄR, klicka sedan HÄR och lägg i kundvagnen, gå till kassan och välj Klarna som betalningsalternativ. Om delbetalning ej kommer upp som alternativ, var god kontakta Klarnas kundtjänst.

För delbetalning i Malmö - kontakta oss via mail (newhairmalmo@gmail.com) eller Facebook.

ANMÄLAN:

Så snart vi har fått in din bokning bekräftar vi din plats med ett mail/meddelande och du betalar då in din anmälningsavgift på 2000kr till vårt bank-giro eller väljer delbetalning. Resterande kursavgift betalas in senast 15 dagar innan utbildningens start om du inte valt att delbetala din utbildning (då dras pengarna samma dag som kursen). 

Ungefär en vecka före utbildningens start får du ett mail med mer information om vart vi håller till och kursplan.

SÄRSKILDA VILLKOR FÖR AVBOKNING/ÅNGERRÄTT/ÅNGERFRIST

Efter bokad utbildning (när anmälningsavgiften är betald eller när du fått bokningsbekräftelse) har du rätt att avboka kursen utan kostnad fram till 30 dagar före kursen. Om du avbokar senare än 30 dagar innan kursstart återbetalas ej kursen, du kan då välja ett annat kurstillfälle. Om du inte vill gå kursen alls så debiteras du för materialkostnader och förlorad arbetstid för dessa två dagarna.

Varmt välkommen önskar vi på New Hair.

New Hair Extensions