Skötselråd

Tar du inte hand om ditt hår och följer våra skötselråd så kan det uppstå komplikationer genom slitage på ditt egna hår och löshåret!

Ta hand om dina fästen

Detta gör du genom att VARJE dag använda en extensionsborste (du får en om du checkar in hos oss på Facebook som ny kund – annars finns den att köpa).
Borsten går ända in i hårbotten och hjälper till att reda ut håret. Du behöver inte vara rädd för att fästena ska glida ur. 
Känn även igenom håret med fingrarna så ofta du kan och se så att dina fästen inte börjar tova sig, och gör dem det så dra isär dem från varandra DIREKT.
Sov med fläta eller tofs, detta är för att dina fästen ska vara samlade på ett ställe och inte slita mot kudden. 
Dina fästen gillar INTE olja, hög värme och blekningsprodukter.

Använd rätt produkter - Kunder som använder våra rekomenderade produkter har i stort sett ALDRIG några problem med vårt hår.

Tvätta ditt hår så sällan du kan (max varannan dag) för att inte torka ut håret eller vara fuktig i fästena ofta. Får du lätt fett hår eller tränar mycket så rekommenderar vi torrschampo. Vi har rekommenderade produkter för ditt nya hår (som du även kan ha i fästena). Det är viktigt att du schamponerar håret som vanligt i fästena så det blir rent och fräscht. Även att du sköljer bort schampot ordentligt så det inte blir kvar rester som kan börja klia. Balsam och inpackning tar du endast i längderna på håret.


Produkter vi rekommenderar:


Socap - Hairsystem - Serien
Finns ednast att köpa på våra salonger och är den serien vi rekommenderar i första hand.

 

Maria Nila Palett Luminous Color Trio

Maria Nila - Serien

Finns också att köpa på salongen men även i butiker runt om i Sverige och online.


Revlon - Uniq One - Serien
Finns också att köpa på salongen men även i butiker runt om i Sverige och online.

Bildresultat för bed head tigi

Bed Head - TIGI - ENDAST denna färgen!

 

Vårda ditt hår med kärlek

Tänk på att vårt hår är 100% äkta hår och slits därför som ett äkta hår, dvs för mycket styling, produkter, salt/klorvatten, blekning och färgning kan göra att topparna klyvs och/eller att håret blir torrare. Hår växer inte på träd och ibland kan det hända att man får ett hår som behöver lite mer kärlek! Tillsätt fukt i ditt hår vid behov, du känner när det behövs. Oftast räcker det med balsam/inpackning vid tvätt men ibland kräver håret lite mer, då kan man sova med inpackning (vi har en inpackning på salongen som funkar jättebra i dina fästen) eller olja i längderna i flätan över natten (olivolja fungerar jättebra). Ska du bada i saltvatten/sjö/pool så var noga med att du känner och borstar igenom håret ordentligt direkt efteråt så ingenting börjar tova sig.

Håller du dig till skötselråden och använder rekommenderade produkter så kommer ditt löshår hålla kvalité i minst 3 månader.

 

New Hair Extensions