Om oss

Jag heter Jenny och har min salong i Centrala Göteborg. Mitt intresse för hair extensions är och har länge varit stort. Jag har arbetat med många olika sorters hår och har regelbunden kontakt med människor runt omkring i världen som arbetar med hair extensions. Varje vecka tar vi emot kunder som år efter år gått till dyra salonger och satt i extensions, de upplever alla att vårt hår håller minst lika god kvalité, de allra flesta säger att de aldrig haft ett hår som känts så naturligt och skönt att bära som New Hair extensions.

 

Min dotter Zara har liksom jag ett stort intresse för extensions och har nu efter många års erfarenhet öppnat New Hair i centrala Malmö!

Hon har haft hårförlängningar själv i många år och sätter i ditt hår med stor professionalitet och säkerhet. Våra övriga anställda har utbildning på plats och jobbar även dem självklart efter våra skonsamma metoder. 

Till skillnad från många andra så arbetar vi endast med hårförlängningar och det innebär att vi har stor erfarenhet och känner en stark säkerhet i vårt arbete. 

Du kan känna dig trygg hos oss. Isättningen och urtagningen sker på skonsamt sätt och i vår garanti ingår efterkontroller och isättning av tappade slingor.

Vi håller låga priser och kan göra det eftersom vi har egen leverantör och eget varumärke. Ingen annan salong i Sverige jobbar med vårt varumärke. New Hair Extensions är 100 % mänskligt Indiskt Remy och håller högsta kvalité.  Håret är behandlat under skonsamma former och mäter sig lätt med de dyra märkeshåren på marknaden idag. Vi är extension stylister & inte frisörer, vi är specialister inom vårt område.

Precis som våra andra kunder så kommer även du att bli nöjd. Vi håller en mycket god kundservice och vi har ett väldigt gott rykte inom branchen.

Läs om vår GARANTI

Det viktiga för oss som jobbar på New Hair är att resultatet ska se så naturligt ut som möjligt och att du ska känna dig bekväm under tiden som du har dina extensions. På konsultationen och under isättningen får du all information du behöver för att kunna sköta dina extensions på bästa sätt. 

En hårförlängning hos oss tar ca 2 timmar. Vi gör keratinfästena små och "platta" så att de känns minimalt. Vi tvinnar inte ditt hår vilket innebär att håret alltid får stanna i rätt riktning. Detta gör även att det inte sliter så mycket på ditt eget hår när det är dags att ta ur det. Man kan säga att vi formar en platt kapsel kring hårslingorna.

New Hair Extensions